• In English
  • Посилено контроль за дотриманням санітарно-епідеміологічної ситуації в Чернівецькій області
    , опубліковано 21 Вересня 2021 року о 18:18

     

    У зв’язку з тим, що на території Чернівецької області стрімко зростає кількість
    нововиявлених випадків COVID-19, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

    Так, за період з 1 по 21 вересня цього року представники Держпродспоживслужби в Чернівецькій області здійснили 500 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання, порушення виявили на 100 об’єктах. До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема: надали 87 приписів, рекомендації та пропозиції щодо усунення порушень, а також склали 13 протоколів за ст. 42 КУпАП.

    Зокрема, обстежили такі об’єкти:
    • 25 закладів громадського харчування;
    • 301 об’єкт торгівлі продовольчими товарами;
    • 54 об’єкти торгівлі непродовольчою групою товарів
    • 36 інших закладів, в т.ч агропродовольчі ринки, ТРЦ, перукарні, навчальні заклади, АЗС, вокзали, аптеки тощо.

    В ході проведення моніторингових обстежень, представники Держпродспоживслужби проводять бесіди щодо профілактики коронавірусної хвороби та необхідності виконання доручень Прем’єр-міністра України, вимог постанов Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України з усіма працівниками та власниками об’єктів.

    У разі виявлення недотримання санітарно-епідеміологічних норм, прохання звертатись: на урядову гарячу лінію Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за номером телефону:
    (0372) 55-34-09;
    За адресою м. Чернівці, вул. Сторожинецька 115 або скористатись чат-ботом в
    Telegram – @derzhspozhivsluzhba_bot

     

    cont-4cont-5cont-2cont-3

    Call Now Button
    Будь в курсі подій