• In English
  • Дотримання законодавчих вимог про харчові продукти – запорука безпечного харчування!
    , опубліковано 15 Липня 2021 року о 16:16

    На території Чернівецької області з’являються нові підприємства, на яких здійснюється виготовлення м’ясних напівфабрикатів.

    Керівник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Косован Анжела 15 липня 2021 року відвідала окремі підприємства, які здійснюють свою діяльність в м. Чернівці. Дані підприємства працюють відповідно до законодавчих вимог про харчові продукти.
    Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області прийнято рішення про видачу експлуатаційних дозволів на їх діяльність.

    Усі підприємства області, які отримали експлуатаційні дозволи на виробництва або зберігання харчових продуктів тваринного походження, знаходяться під постійним державним ветеринарно-санітарним контролем.

    nezp-har-1

    bezp-har-2bezp-har-4

    Call Now Button
    Будь в курсі подій