• In English
  • Дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання під час здійснення обстежень Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за період з 15 по 21 листопада 2021 року
    , опубліковано 22 Листопада 2021 року о 16:16

    Спеціалістами Головного управління обстежено 672 об’єкти. За результатами перевірок всього складено 36 протоколів та надано 152 рекомендації.

    Основні порушення,  які виявлялись:

    – не вимірюють температуру відвідувачам;
    – прибирання проводять без використання дезінфекційних засобів;
    – біля місць потенційного скупчення людей не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між клієнтами;
    – неорганізований централізований збір використаних засобів індивідуального захисту.

    Порушення вимог Постанови ГДСЛ України  від 06.10.2021 №13  «Про затвердження протиепідемічних заходів в закладах громадського харчування на період карантину  у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

    – неорганізований централізований збір використаних засобів індивідуального захисту;
    – відсутній антисептик для обробки рук відвідувачами;
    – біля місць потенційного скупчення людей відсутнє маркування  для перебування в черзі  з дотриманням дистанції людей не менше 1,5 м.

    Порушення вимог Постанови ГДСЛ України  від 06.10.2021 №17  «Про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).
    Спеціалістами Головного управління постійно проводиться роз’яснювальна робота серед населення, стосовно важливості  проведення  вакцинації, а також можливі наслідки її відсутності.

    Робота в цьому напрямку триває.

    proverka-new-1proverka-new-3proverka-new-4proverka-new-5

    Call Now Button
    Будь в курсі подій