Схожі записиЗаходи щодо перевірки карантинних обмежень за період локдауну у Чернівецькій області25.01.2021Звітуємо про рекламу20.01.2021Особливості дотримання вимог Санітарного регламенту при організації харчування, вимоги до перспективного двотижневого меню для закладів загальної середньої освіти та показників безпеки харчових продуктів19.01.2021Особливості дотримання вимог cанітарного регламенту при організації харчування для закладів загальної середньої освіти15.01.2021Протидія фальсифікації масла солодковершкового14.01.2021Протидія фальсифікату ковбаси та ікри лососевої14.01.2021
Особливості дотримання вимог Санітарного регламенту при організації харчування, вимоги до перспективного двотижневого меню для закладів загальної середньої освіти та показників безпеки харчових продуктів19.01.2021
Особливості дотримання вимог cанітарного регламенту при організації харчування для закладів загальної середньої освіти15.01.2021