• In English
  • На Буковині триває моніторинг закладів торгівлі, громадського харчування та сфери обслуговування
    , опубліковано 15 Червня 2020 року о 21:21

    Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області здійснюють профілактичні та протиепідемічні заходи з метою запобігання поширенню коронавірусу на об’єктах нагляду, згідно з постановами головного державного санітарного лікаря України. Моніторять агропродовольчі ринки, заклади торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування, перукарні, салони краси та інші установи.

    Так, 12-14 червня в області перевірили 66 об’єктів нагляду щодо дотримання ними карантинних заходів, 48 із них – у складі мобільних груп реагування. Порушення виявили на 13 об’єктах. За результатами перевірок надано приписи (пропозиції) щодо їх усунення недоліків. Крім того, про зафіксовані порушення проінформували органи місцевої влади та самоврядування.

    Також фахівці провели роз’яснювальну роботу серед 547 осіб.

    234

    56789101112131415

    Call Now Button
    Будь в курсі подій