Перелік документів у сфері транспортування, зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів, які  необхідно узгоджувати з територіальними  управліннями Держпродспоживслужби в Чернівецькій області

Регламент взаємодії територіальних органів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та державних установ Міністерства охорони здоров’я України

Тимчасовий порядок взаємодії Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації, Державної установи “Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” та Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області з питань забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення при надзвичайних ситуаціях природного та техногенного характеру 

Що необхідно знати про хворобу, викликану вірусом Коксакі 

Пам’ятка для населення щодо профілактики сибірки

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ З ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ  У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки

Правил роботи закладів ресторанного  господарства

Зміни до Правил роботи закладів рестораного господарства 2015

Наказ про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 02.07.2004 № 329

“Тихе полювання” розпочато

Актуальна інформація щодо ліцензування медичної практики

НАКАЗ про затвердження Державних санітарно-протиепідемічних правил і норм щодо поводження з медичними відходами

Медичні відходи та поводження з ними

Умови для прийняття стаціонарного оздоровчого закладу  в експлуатацію (вимоги санітарного законодавства)

Умови для прийняття дитячих наметових містечок  в експлуатацію  (вимоги санітарного законодавства)

Обережно кліщі

ПАМ`ЯТКА. Вимоги до  благоустрою населених  пунктів.

П А М ‘Я Т К А (витяг з нормативно-правових актів у сфері поводження з пестицидами та агрохімікатами) для населення, сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власникам дачних та індивідуальних господарств, органам виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення організації дотримання основних вимог санітарного законодавства під час проведення робіт із пестицидами і агрохімікатами.

П А М ’ Я Т К А операторам ринку харчових продуктів, населенню, органам виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення організації дотримання основних вимог санітарного законодавства під час проведення масових заходів на території Чернівецької області

Вимоги до джерел питного водопостачання

Суб’єктам господарювання, які надають перукарські та косметологічні послуги населенню

Холера!